تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قالیباف: کمیسیون تلفیق سریعتر مواد ارجاعی برنامه هفتم را تعیین تکلیف کند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: انتظار می‌رود کمیسیون تلفیق ایرادات مدنظر صحن در مواد ارجاعی از لایحه برنامه هفتم توسعه را عینا لحاظ کرده و هرچه سریع‌تر مواد ارجاعی را تعیین تکلیف کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یک‌شنبه،16مهر) در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، در پاسخ به تذکر محمدتقی نقدعلی گفت: تذکر شما در خصوص ارجاع متعدد مواد لایحه به کمیسیون تلفیق وارد است، بنده از اعضای کمیسیون تلفیق تقاضا دارم تا همراهی لازم را داشته باشند موضوعات مورد بحث در صحن و نظرات و اشکالاتی که به مواد وارد می‌شود کاملا شفاف است، بنده خواهش می‌کنم بلافاصله کمیسیون تلفیق جلسات را برگزار کند و هر روز اصلاح مدنظر صحن را در لایحه لحاظ کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیین‌نامه داخلی به ما این اجازه را نمی‌دهد و گرنه این اصلاح را در صحن انجام می‌دادیم اگر بنا باشد دوباره در یک مسیر کارشناسی مانند دور اول مواد الحاقی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گیرد وقت زیادی می‌خواهد و بنده تقاضا دارم که اعضای کمیسیون تلفیق ایرادات مدنظر صحن را عینا لحاظ کنند و سریع‌تر مواد را به صحن بیاورند.

 

پیش از صحبت قالیباف، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در تذکری با استناد به ماده ۲۲ آیین‌نامه داخلی مجلس بیان کرد: با توجه به روندی که اکنون لایحه برنامه هفتم توسعه در صحن مجلس شورای اسلامی طی می‌کند بهتر بود که از همان ابتدا کلیات لایحه را به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌دادیم. اکنون مواد مهمی از لایحه نظیر همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان و سایر مفاد مهم مرتبا به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود. آیا این در شأن مجلس است؟

 

وی در ادامه اظهار کرد: از سویی دیگر با توجه به اهمیت تخصیص دو میلیون تن قیر برای اجرای پروژه‌های عمرانی و مسائل جاده‌ای از رئیس مجلس شورای اسلامی تقاضا می‌کنم تا در بین بررسی برنامه هفتم توسعه، مصوبه مجلس در خصوص تخصیص قیر در دستور کار قرار گیرد و با یک رای‌گیری برای تعیین تکلیف پروژه‌های عمرانی به سرانجام برسد./ فارس

ارسال نظر